Boka

Mest prisvärda! 

DSC_0244.JPG

Rea på upplevelse!

Läs mer

Boka sommargrill

Från 29 juni...

Läs mer

Boka Skördefesten

stockxpertcom_id408504_size4.jpg

Ölands Skördefest 2018

Läs mer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bo Pensionat, Vickleby
386 93 Färjestaden
Telefon: 0485-360 01
Epost: info@bopensionat.se

  • DSC_0880.JPG

Bröllop på Bo Pensionat!

Anrika, romantiska Bo Pensionat med sin nyrenoverade matsal och mysiga lounge är rätt plats att fira bröllop på. Vi hjälper er gärna med er hittills häftigaste upplevelse!

 

Vi har möjlighet att erbjuda hela pensionatet med rum och matsalar vid bröllopsarrangemang. Mellan 35-50 gäster kan övernatta beroende på möblering i våra stora rum.

Välkomstskålen serveras vid vackert väder i vår härliga trädgård eller inne på pensionatet vid sämre väderlek. Vintertid kan sällskapet samlas runt den sprakande brasan och skåla för brudparet.

Vi arbetar mestadels med säsongsbetonade menyer och sätter ihop den i samråd med er. Därför har vi inga färdiga menyer utlagda på vår hemsida, men det är ju ingen hemlighet att dom i stor utsträckning kretsar kring vår Matidé!

PRISER

Meny: mellan 425-725 kr/kuvert, beroende på antal rätter, val av buffé och säsong.
Kaffe och bröllopstårta: (obs! ca pris beroende på tårta) - 75 kr/kuvert
Vid tårta i er egen regi, sker transport till och från pensionatet av kunden och serveringsavgift tillkommer på 40 kr inkl. kaffe.
Dryckespaket: (Välkomstskål, vin/öl till förrätten, vin/öl till huvudrätten, dessertvin, avec), från 295 kr/kuvert, beroende på mängder, och vinval.
Vickning: från 85 kr/person

Medlemmar i EU
Form & produktion: Internetavdelningen | Cookies