Öland – en del av Sveriges skafferi.

Måndag & Torsdag 480 kr

Kallt – Sotad lax – Kimchi på Villes sätt – Rårörda lingon – Inlagda grönsaker – Marinerade bönor

Varmt – Potatispuré – Färslimpa på rådjur – Enbärsgräddsås – Rotfrukter

Efterrätt och kaffe/te.

Tisdag & Fredag 495 kr

Kallt – Gravat rådjursinnanlår – Inlagd rättika – Emulsion med hackat ägg – Marinerad kronärtskocka – Krogrökt Röding – Grön sparris – Marinerad bakad svamp

Varmt – Potatis – Gratinerad broccoli

Efterrätt och kaffe/te.

Onsdag & Lördag 510 kr

Kallt – Fiskpaté – Tomatsallad m. mozzarella – Marinerade oliver – Paj med lagrade ostar – Kallsås med ramslök

Varmt – Gratäng – Tjälknöl på Ö-lamm – Rödvinssås – Vinbladsdolmar i tomat – Rostad blomkål

Efterrätt och kaffe/te.

 

Vi erbjuder vegetariska alternativ på vår pensionatsbuffé men arbetar inte med veganska produkter. Smör, grädde och ostar används i vår matlagning.

Söndagar och luncher stängt.

 

Bo Pensionat – Långa kok, stoppade korvar och krogrökta råvaror.

Vi älskar att laga mat, vi värdesätter själv en god måltid, men vi har inte alla samma uppfattning om vad som är gott.

Vår mat kan uppfattas gammaldags, vi bräserar, långkokar, stoppar korv och röker fisk & kött. Utöver detta så försöker vi givetvis vara med i det som händer för dagen, men vår ambition är inte att servera pasta eller halvfabrikat…det gör andra bättre än oss.

Bo Pensionat är en utpräglad fisk & köttkrog eftersom vi själva styckar, stoppar och röker våra produkter. Vi uppskattar därför oerhört mycket om du informerar oss om dina övriga önskemål innan incheckning.

Konferens

Vi är perfekta för konferensen upp till 20-26 gäster.

Läs mer om våra konferenser här.

 

Package Image

Matidé & ursprung

Vi lagar vår mat från grunden och låter oss influeras av råvaror från Öland, Småland och Sverige. Gärna i den ordningen och efter säsongens variationer.