Kallt – Sotad lax – Kimchi på Villes sätt – Rårörda lingon – Inlagda grönsaker – Marinerade bönor
Varmt – Potatispuré – Färslimpa på rådjur – Enbärsgräddsås – Rotfrukter
Efterrätt och kaffe/te.
Kallt – Gravat rådjursinnanlår – Inlagd rättika – Emulsion med hackat ägg – Marinerad kronärtskocka – Krogrökt Röding – Grön sparris – Marinerad bakad svamp
Varmt – Potatis – Gratinerad broccoli
Efterrätt och kaffe/te.
Kallt – Fiskpaté – Tomatsallad m. mozzarella – Marinerade oliver – Paj med lagrade ostar – Kallsås med ramslök
Varmt – Gratäng – Tjälknöl på Ö-lamm – Rödvinssås – Vinbladsdolmar i tomat – Rostad blomkål
Efterrätt och kaffe/te.
Vi erbjuder vegetariska alternativ på vår pensionatsbuffé men arbetar inte med veganska produkter. Smör, grädde och ostar används i vår matlagning.
Söndagar och luncher stängt.
Vi älskar att laga mat, vi värdesätter själv en god måltid, men vi har inte alla samma uppfattning om vad som är gott.
Vår mat kan uppfattas gammaldags, vi bräserar, långkokar, stoppar korv och röker fisk & kött. Utöver detta så försöker vi givetvis vara med i det som händer för dagen, men vår ambition är inte att servera pasta eller halvfabrikat…det gör andra bättre än oss.
Bo Pensionat är en utpräglad fisk & köttkrog eftersom vi själva styckar, stoppar och röker våra produkter. Vi uppskattar därför oerhört mycket om du informerar oss om dina övriga önskemål innan incheckning.
Vi är perfekta för konferensen upp till 20-26 gäster.
Läs mer om våra konferenser här.
Vi lagar vår mat från grunden och låter oss influeras av råvaror från Öland, Småland och Sverige. Gärna i den ordningen och efter säsongens variationer.