Välkommen till oss 2021

Med anledning av pandemin erbjuder vi i första hand våra gäster som ligger på pensionatspaket middag. Från 30 september erbjuder vi övriga gäster möjligheten till måltider.

Rum & frukost

Dagligen 1 april – 7 november. (20-30 juni stängt)
För mer information samt bokning ring oss, 0485-36001.

Incheckning måndag-lördag mellan 15-18. Söndag enligt överenskommelse.

Kommer du senare kan vi givetvis lösa det också, men då måste vi få kontakt med varandra.

April – Rumsbokning med ankomst söndag till onsdag sker via telefon.

Maj

Juni

Juli

Augusti 

 

September

Restaurangens öppettider – Ingen A la Carte igång – Söndagar och luncher stängt.

Måndag – Lördag för rumsgäster som bokat 3-dagarspaket.

Övriga rumsgäster välkomna att förboka vår pensionatsbuffé, huvudrätt & dessert när vi har andra ätande 3-dagarsgäster. Förbokning senast 3 dagar före ankomstdatum. 

Under Skördefesten kommer vi åter att erbjuda gäster utifrån möjligheten att äta vår pensionatsbuffé. Endast förbokning och begränsat antal platser.

Pensionatsbuffé måndag & torsdag. Dukas fram 18.30 – bort 20.00

Varmt – Rådjur&hjortfärsbiff med smak av timjan&rosmarin – gräddkokta kantareller – rostad jordärtskocka – potatispuré.

Kallt –  Färska rödbetor med riven blåmögelost – sallad och övriga tillbehör. Sötsak och kaffe/te.

320 kr – Endast förbokningar

Pensionatsbuffé tisdag & fredag.  Dukas fram 18.30 –  bort 20.00

Varmt – Lättrökt kummelrygg – vitvinssås – färsk potatis – gratinerade betor med smak av dion – Paj

Kallt – Syrad saltkål – picklade grönsaker – sallad och övriga tillbehör. Sötsak och kaffe/te.

320 kr – Endast förbokningar

Pensionatsbuffé onsdag & lördag.  Dukas fram 18.30 –  bort 20.00

Varmt – Örtbakat öländskt lammytterlår – rödvinssås – rotfruktsgratäng

Kallt – Tomatsallad med marinerad mozzarella – marinerad svamp – sallad och övriga tillbehör. Sötsak och kaffe/te.

320 kr – Endast förbokningar

Ölands Skördefest  30 september – 3 oktober.

 

SKÖRDEFESTMENY

 

Torsdag serveras i buffé. Dukas fram 18.30

Gryta på vildsvin från trakten med smak av äpple, enbär och vitt vin från Håks Gård i Mörbylånga – rårörda lingon – potatispuré – sallad och övriga tillbehör. Öppen bärstrudel med vaniljsås och kaffe/te.

380 kr – Endast förbokningar

Fredag serveras tillbehör på buffé och fisk på tallrik.  Dukas fram 18.00

Piggvar från Gräsgård – vitvinssås – färsk potatis – paj – sallad och övriga tillbehör. Vitchokladgratinerade plommon med hemslagen glass och kaffe/te.

420 kr – Endast förbokningar

Skördefestbuffé lördag.  Dukas fram 18.30

På buffén serverar vi av våra rökta, gravade, torkade fiskar- och charkprodukter. Det blir även Ölandslamm, kanin och vilt i olika former. Betor, skocka, kål och annat i tillagad och rå form. På dessertbordet blir det sött, kallt och varmt. Kaffe/te.

460 kr – Endast förbokningar

Oktober

Öppettider i restaurangen:  Torsdag – Lördag för gäster som bokat 3-dagarspaket. Endast förbokningar.

Söndagar och luncher stängt.

Incheckning Torsdag – Lördag 15-18. Övriga dagar enligt överenskommelse.

1-7 November

Öppettider i restaurangen:  Torsdag – Lördag för gäster som bokat 3-dagarspaket. Endast förbokningar.

Söndagar och luncher stängt.

Incheckning Måndag – Lördag 15-18. Söndag efter överenskommelse.