Öland – en del av Sveriges skafferi – Under Skördefesten V39 erbjuds annan pensionatsmeny. Visas från Söndag den 24:e.

Endast förbokning senast kl. 14 samma dag. Måndag-Onsdag 18-20/9 stängt på kvällen.

 

Måndag & Torsdag  460 kr – 18/9 Stängt

Kallt – Sotad lax – Rödkål Kimchi stil – Rårimmad Västeråsare – Blandad sallad – Picklade grönsaker – Myntayoghurt

Varmt – Bakad lammstek från Ölamm – Rödvinssås – Gratäng – Rostade jordärtskockor

Efterrätt och kaffe/te.

Tisdag & Fredag  470 kr – 19/9 Stängt

Kallt – Örtgravat lamminnanlår – Rödbetor med blåmögelost – Saltade rovor – Marinerad kronärtskocka – Emulsion med smak av örter, citron &pepparrot

Varmt – Krogrökt Rödingfilé – Färsk potatis – Hel ångad blomkål med brynt smör smaksatt med kapris – Ångad broccoli med hackat ägg

Efterrätt och kaffe/te.

Onsdag & Lördag 490 kr – 20/9 Stängt

Kallt – Västerbottenpaj – Picklad rödlök – Gräddfil – Rårärda lingon – Tomatsallad med mozzarella

Varmt –  Ugnsbakat Rådjur – Kantarellsås – Potatispuré – Rotfrukter – Steklök

Efterrätt och kaffe/te.

 

Vi erbjuder vegetariska alternativ på vår pensionatsbuffé men arbetar inte med veganska produkter. Smör, grädde och ostar används i vår matlagning.

Söndagar och luncher stängt.

 

Bo Pensionat – Långa kok, stoppade korvar och krogrökta råvaror.

Vi älskar att laga mat, vi värdesätter själv en god måltid, men vi har inte alla samma uppfattning om vad som är gott.

Vår mat kan uppfattas gammaldags, vi bräserar, långkokar, stoppar korv och röker fisk & kött. Utöver detta så försöker vi givetvis vara med i det som händer för dagen, men vår ambition är inte att servera pasta eller halvfabrikat…det gör andra bättre än oss.

Bo Pensionat är en utpräglad fisk & köttkrog eftersom vi själva styckar, stoppar och röker våra produkter. Vi uppskattar därför oerhört mycket om du informerar oss om dina övriga önskemål innan incheckning.

Konferens

Vi är perfekta för konferensen upp till 20-26 gäster.

Läs mer om våra konferenser här.

 

Package Image

Matidé & ursprung

Vi lagar vår mat från grunden och låter oss influeras av råvaror från Öland, Småland och Sverige. Gärna i den ordningen och efter säsongens variationer.