Öland – en del av Sveriges skafferi

Pensionatsbuffén dukas fram torsdag-lördag. Serveras 18,30.

ENDAST FÖRBOKNINGAR senast kl.14 samma dag.

 

Torsdag 390 kr  

Kallt – Råmarinerad tonfisk, Rödkål Kimchi style, Saltade rovor, Marinerade hela champinjoner, Rårörda lingon.

Varmt – Dovhjortstek, Kantarellsås, Rostad potatis, Hel bakad blomkål.

Efterrätt och kaffe/te.

Fredag 370 kr

Kallt – Sallad, Sparris med hackat ägg&dill, Syrad kål, Marinerade bönor, Picklad lök.

Varmt – Vitvinsgratinerad kummelrygg, Duchessepotatis, Paj med lagrade ostar, Jordärtskocka.

Efterrätt och kaffe/te.

Lördag 420 kr

Kallt – Inlagda grönsaker, Dillgurka, Marinerad sellerikål, Tomatsallad.

Varmt – Paj med rökt lax, Lammstek från närområdet, rödvinssås med körsbär, Rotfrukter, Gratäng.

Efterrätt och kaffe/te.

Vi erbjuder vegetariska alternativ på vår pensionatsbuffé men arbetar inte med veganska produkter. Smör, grädde och ostar används i vår matlagning.

Söndagar och luncher stängt.

 

Bo Pensionat – Långa kok, stoppade korvar och krogrökta råvaror.

Vi älskar att laga mat, vi värdesätter själv en god måltid, men vi har inte alla samma uppfattning om vad som är gott.

Vår mat kan uppfattas gammaldags, vi bräserar, långkokar, stoppar korv och röker fisk & kött. Utöver detta så försöker vi givetvis vara med i det som händer för dagen, men vår ambition är inte att servera pasta eller halvfabrikat…det gör andra bättre än oss.

Bo Pensionat är en utpräglad fisk & köttkrog eftersom vi själva styckar, stoppar och röker våra produkter. Vi uppskattar därför oerhört mycket om du informerar oss om dina övriga önskemål innan incheckning.

A la cartemenyer är något vi pausar tillsvidare.

Konferens

Vi är perfekta för konferensen upp till 20-26 gäster.

Läs mer om våra konferenser här.

 

Package Image

Matidé & ursprung

Vi lagar vår mat från grunden och låter oss influeras av råvaror från Öland, Småland och Sverige. Gärna i den ordningen och efter säsongens variationer.