Öland – en del av Sveriges skafferi

COVID-19 Information.

Med anledning av den uppkomna situationen har vi fokus på att glesa ut platser i matsalen för att minska risk för trängsel.

Det innebär att vi initialt erbjuder våra rumsgäster måltider i första hand. Frukost och middag serveras direkt på ert bord när vi har enstaka rum bokade.

Vid tillfällen då det förekommer någon form av bufféservering säkerställer vi hanteringen genom att alla använder nya bestick hela tiden. Vi separerar också sittningen i tid vilket gör att alla gäster inte kommer samtidigt.

Handsprit och våtservetter finns tillgängligt på flera platser i huset.

Långa kok, stoppade korvar och krogrökta råvaror.

Vi älskar att laga mat, vi värdesätter själv en god måltid, men vi har inte alla samma uppfattning om vad som är gott.

Vår mat kan uppfattas gammaldags, vi bräserar, långkokar, stoppar korv och röker fisk & kött. Utöver detta så försöker vi givetvis vara med i det som händer för dagen, men vår ambition är inte att servera pasta eller halvfabrikat…det gör andra bättre än oss.

Bröllop på Bo pensionat

Anrika Bo Pensionat med sin nyrenoverade matsal och mysiga lounge är rätt plats att fira bröllop på.

Vi erbjuder hela pensionatet med rum och matsalar vid bröllopsarrangemang. Upp till 58-64 gäster tar vi i matsalen och 35-50 gäster kan övernatta beroende på möblering i våra stora rum.

Önskar man abonnera hela pensionatet går det bra om man bokar alla rum. Helger i april, slutet på augusti och början på september samt hela oktober finns möjligheten. Bo pensionat står till förfogande för bröllop om man bokar minst fredag till söndag.

Vi arbetar med säsongsbetonade menyer och sätter ihop menyn tillsammans med er. Det är ju ingen hemlighet att dom i stor utsträckning kretsar kring vår Matidé!

För pris sänder ni oss en offertförfrågan där ni berättar vad ni vill uppleva, buffé eller sittande meny, enkelt eller lite mer festligt. Då återkommer vi med förslag utifrån den information ni lämnat.

Vi hjälper er gärna med er hittills häftigaste upplevelse!

Konferens

Vi är perfekta för konferensen upp till 20-26 gäster.

Läs mer om våra konferenser här.

 

Package Image

Matidé & ursprung

Vi lagar vår mat från grunden och låter oss influeras av råvaror från Öland, Småland och Sverige. Gärna i den ordningen och efter säsongens variationer.