Från 1 juli till en bit in i augusti grillar vi i trädgården.
EXTRA GRILLKVÄLL 16- & 19 augusti.
Vid risk för regn INSTÄLLT! Beslut fattas och läggs ut på vår Facebooksida kl.12 samma dag.
Endast förbokning av plats – inga specifika bord!
Varmt – Färsbullar på Dovhjort , rostad potatis, kantarellsås, paj m. picklad lök
Kallt – Syrad kål, rödbetor m. blåmögelost, saltade rovor, bladsallad, morötter, rårörda lingon
Efterrätt och kaffe/te.
Endast förbokningar
Varmt – Lättrökt kummelrygg, vitvinssås, kokt potatis, rostad blomkål, paj
Kallt – Marinerad sellerikål, gubbröra, jordärtskocka, sallad, inlagda grönsaker, dillgurka
Efterrätt och kaffe/te.
Endast förbokningar
Varmt – Lammstek från närområdet, gratäng, rödvinssås m. körsbär, ugnsbakad svamp
Kallt – Råmarinerad tonfisk m. rödkål kimchi style, Tomatsallad m. ostar, aromsmör, marinerad svartrot
Dessert och kaffe/te.
Endast förbokningar
Övriga gäster är välkomna att ansluta på middagen i mån av plats och förbokning.
Vi erbjuder vegetariska alternativ på vår pensionatsbuffé men arbetar inte med veganska produkter. Smör, grädde och ostar används i vår matlagning.
Söndagar och luncher stängt.
Vi älskar att laga mat, vi värdesätter själv en god måltid, men vi har inte alla samma uppfattning om vad som är gott.
Vår mat kan uppfattas gammaldags, vi bräserar, långkokar, stoppar korv och röker fisk & kött. Utöver detta så försöker vi givetvis vara med i det som händer för dagen, men vår ambition är inte att servera pasta eller halvfabrikat…det gör andra bättre än oss.
Bo Pensionat är en utpräglad fisk & köttkrog eftersom vi själva styckar, stoppar och röker våra produkter. Vi uppskattar därför oerhört mycket om du informerar oss om dina övriga önskemål innan incheckning.
Pandemin har varit en prövning i många avseenden. Att arbeta med råvaror som ligger nära oss rent geografiskt, men även miljömedvetet och hållbart blir än viktigare.
Vi har genom 2020 & 2021 fått tänka annorlunda när det gäller utbudet för att minimera svinn och för att få en hållbar ekonomisk modell.
A la cartemenyer är något vi pausar tills vi får koll på i vilken omfattning intresset finns.
Vi är perfekta för konferensen upp till 20-26 gäster.
Läs mer om våra konferenser här.
Vi lagar vår mat från grunden och låter oss influeras av råvaror från Öland, Småland och Sverige. Gärna i den ordningen och efter säsongens variationer.