Lättgravad makrillfilé – Dressing med koriander – Het asiatisk sallad på röd-&salladskål – Tjälknöl på Ö-lamm – Gratäng – Rödvinssås – Rostade rotfrukter – Saltgurka – Tomatsallad med mozzarella
Vinmarinerat-& gravat rådjur – Panzanella – Hummus på gula ärtor&blandade bönor – Rödbetor med blåmögelost – Grönsallad – Tatin på lök, kantareller&lagrad ost – Piggvarfilé – Vitvinssås – Knaperstekt lammbacon – Färsk potatis
Sotlax – fransk senapssås – Sallad på broccolli, kapris, sardeller – Hela vitlöksrostade champinjoner – Långbakad kasslerrökt dovhjortstek – Örtagårdssås – Rostad jordärtskocka – Potatispuré – Rårörda lingon
OBSERVERA! Torsdag – Lördag serverar vi pensionatsbuffé till våra gäster som bokat helpension i något av våra paket, Natur- eller Höstdagar. Gäster som inte bokat helpensionspaket kan boka in sig på middag förutsatt att vi har gäster som bokat Natur- eller Höstdagar. Måste bokas senast kl.13 samma dag.
(Med reservation för ändringar på grund av leveransproblem)
Vi erbjuder vegetariska alternativ på vår pensionatsbuffé men arbetar inte med veganska produkter. Smör, grädde och ostar används i vår matlagning.
Söndagar och luncher stängt.
Vi älskar att laga mat, vi värdesätter själv en god måltid, men vi har inte alla samma uppfattning om vad som är gott.
Vår mat kan uppfattas gammaldags, vi bräserar, långkokar, stoppar korv och röker fisk & kött. Utöver detta så försöker vi givetvis vara med i det som händer för dagen, men vår ambition är inte att servera pasta eller halvfabrikat…det gör andra bättre än oss.
Bo Pensionat är en utpräglad fisk & köttkrog eftersom vi själva styckar, stoppar och röker våra produkter. Vi uppskattar därför oerhört mycket om du informerar oss om dina övriga önskemål innan incheckning.
Vi är perfekta för konferensen upp till 20-26 gäster.
Läs mer om våra konferenser här.
Vi lagar vår mat från grunden och låter oss influeras av råvaror från Öland, Småland och Sverige. Gärna i den ordningen och efter säsongens variationer.