Kallt – Sotad lax – Rödkål Kimchi stil – Rårimmad Västeråsare – Blandad sallad – Picklade grönsaker – Myntayoghurt
Varmt – Bakad lammstek från Ölamm – Rödvinssås – Gratäng – Rostade jordärtskockor
Efterrätt och kaffe/te.
Kallt – Örtgravat lamminnanlår – Rödbetor med blåmögelost – Saltade rovor – Marinerad kronärtskocka – Emulsion med smak av örter, citron &pepparrot
Varmt – Krogrökt Rödingfilé – Färsk potatis – Hel ångad blomkål med brynt smör smaksatt med kapris – Ångad broccoli med hackat ägg
Efterrätt och kaffe/te.
Kallt – Västerbottenpaj – Picklad rödlök – Gräddfil – Rårärda lingon – Tomatsallad med mozzarella
Varmt – Ugnsbakat Rådjur – Kantarellsås – Potatispuré – Rotfrukter – Steklök
Efterrätt och kaffe/te.
Vi erbjuder vegetariska alternativ på vår pensionatsbuffé men arbetar inte med veganska produkter. Smör, grädde och ostar används i vår matlagning.
Söndagar och luncher stängt.
Vi älskar att laga mat, vi värdesätter själv en god måltid, men vi har inte alla samma uppfattning om vad som är gott.
Vår mat kan uppfattas gammaldags, vi bräserar, långkokar, stoppar korv och röker fisk & kött. Utöver detta så försöker vi givetvis vara med i det som händer för dagen, men vår ambition är inte att servera pasta eller halvfabrikat…det gör andra bättre än oss.
Bo Pensionat är en utpräglad fisk & köttkrog eftersom vi själva styckar, stoppar och röker våra produkter. Vi uppskattar därför oerhört mycket om du informerar oss om dina övriga önskemål innan incheckning.
Vi är perfekta för konferensen upp till 20-26 gäster.
Läs mer om våra konferenser här.
Vi lagar vår mat från grunden och låter oss influeras av råvaror från Öland, Småland och Sverige. Gärna i den ordningen och efter säsongens variationer.