Öland – en del av Sveriges skafferi.

Bo Pensionat har olika idéer beroende på säsong.

Under vår och höst erbjuder vi pensionatsbuffé. Den serveras när vi har gäster som bokat pension. Serveras kl. 18,30.

OBSERVERA! Måndag – Lördag serverar vi pensionatsbuffé till våra gäster som bokat helpension i något av våra  paket, Vår- eller Höstdagar. Gäster som inte bokat helpensionspaket kan boka in sig på middag förutsatt att vi har gäster som bokat Vår- eller Höstdagar. Måste bokas senast kl.13 samma dag. 

(I april & oktober endast torsdag-lördag. Med reservation för ändringar på grund av leveransproblem)

Söndagar och luncher stängt.

Vi erbjuder vegetariska alternativ men arbetar inte med veganska produkter. Smör, grädde och ostar används i vår matlagning.

I sommarveckorna erbjuder vi en lättare trädgårdsmeny, med samma råvarukorg. Vi håller öppet vissa kvällar i veckan.

 

 

Bo Pensionat – Långa kok, stoppade korvar och krogrökta råvaror.

Vi älskar att laga mat, vi värdesätter själv en god måltid, men vi har inte alla samma uppfattning om vad som är gott.

Vår mat kan uppfattas gammaldags, vi bräserar, långkokar, stoppar korv och röker fisk & kött. Utöver detta så försöker vi givetvis vara med i det som händer för dagen, men vår ambition är inte att servera pasta eller halvfabrikat…det gör andra bättre än oss.

Bo Pensionat är en utpräglad fisk & köttkrog eftersom vi själva styckar, stoppar och röker våra produkter. Vi uppskattar därför oerhört mycket om du informerar oss om dina övriga önskemål innan incheckning.

Konferens

Vi är perfekta för konferensen upp till 20-26 gäster.

Läs mer om våra konferenser här.

 

Package Image

Matidé & ursprung

Vi lagar vår mat från grunden och låter oss influeras av råvaror från Öland, Småland och Sverige. Gärna i den ordningen och efter säsongens variationer.