Måndag & Torsdag från kl. 19 – 460 kr inkl. Efterrätt och kaffe/te.
Paté på röding & torsk – fänkål & blåmusselsallad – Sauce Gribiche med ramslök – Tjälknöl på lamm – Rödvinssås – Gratäng med lagrad ost och sellerikål – Rostad palsternacka – Grönsallad – mm.
Tisdag & Fredag från kl. 19 – 480 kr inkl. Efterrätt och kaffe/te
Råbiff på hjortinnanlår – Hackade betor, lök, kapris, äggula – Panzanella – Örtbakad Kummelrygg – Vitvinssås – Grön sparris med hackat ägg – Potatis – Gratinerad blomkål – mm.
Lördag från kl. 19 – 500 kr inkl. Efterrättsbord och kaffe/te
Smör – ost – sill – rökt fisk – ägghalvor – Paj på lagrad ost – Dovhjort Bourgignone – Stomp – Ugnsbakad jordärtskocka – Rårörda lingon – Marinerad Sellerikål – Rödbetor med blåmögelost – mm.