Pensionatets buffé serveras måndag – lördag  och dukas fram kl. 18,30

 

Måndag & Torsdag 450 kr inkl. Efterrätt och kaffe/te. 

Paté på röding & kummel – Blåmusselsallad – Kall sås med hackad gurka & dill –Smördeg överbakad med lök & långlagrad Svecia  – Lättrimmat kalkonbröst –  Vitvinssås med dragon – Potatispuré med bladspenat – Rårörda lingon – Kanelbakade morötter –  Grönsallad mm.

Tisdag & Fredag 470 kr inkl. Efterrätt och kaffe/te 

Gravad dovhjort – Rödbetor med blåmögelost – Marinerade oliver -Kronärtskocka – Tomat & brödsallad Krogrökt röding – Emulsion med vin & pepparrot – Kokt potatis – Ugnsbakad svamp  – Ångad broccoli mm.

Onsdag & Lördag 490 kr inkl. Efterrätt och kaffe/te (Endast sillbord 290 kr)

S.O.S (smör, ost, sill) – Krogrökt fisk – Ägghalvor med topping – Hackad lök – Gräddfil – Sillpotatis – Timjansstekt Ö-lamm – Rödvinsås – Gratäng på potatis & blomkål – Jordärtskocka –  mm.

Skördefesthelgen serveras annan meny!

OBSERVERA!  Måndag – Lördag dukas pensionatsbuffé upp för helpensionsgäster. Övriga gäster är välkomna att boka in sig när buffén är inplanerad. 

Package Image