Måndag & Torsdag 450 kr inkl. Efterrätt och kaffe/te.
Paté på röding & kummel – Blåmusselsallad – Kall sås med hackad gurka & dill –Smördeg överbakad med lök & långlagrad Svecia – Lättrimmat kalkonbröst – Vitvinssås med dragon – Potatispuré med bladspenat – Rårörda lingon – Kanelbakade morötter – Grönsallad mm.
Tisdag & Fredag 470 kr inkl. Efterrätt och kaffe/te
Gravad dovhjort – Rödbetor med blåmögelost – Marinerade oliver -Kronärtskocka – Tomat & brödsallad – Krogrökt röding – Emulsion med vin & pepparrot – Kokt potatis – Ugnsbakad svamp – Ångad broccoli mm.
Onsdag & Lördag 490 kr inkl. Efterrätt och kaffe/te (Endast sillbord 290 kr)
S.O.S (smör, ost, sill) – Krogrökt fisk – Ägghalvor med topping – Hackad lök – Gräddfil – Sillpotatis – Timjansstekt Ö-lamm – Rödvinsås – Gratäng på potatis & blomkål – Jordärtskocka – mm.
OBSERVERA! Måndag – Lördag dukas pensionatsbuffé upp för helpensionsgäster. Övriga gäster är välkomna att boka in sig när buffén är inplanerad.