Måndag & Torsdag  från kl. 19 – 460 kr inkl. Efterrätt och kaffe/te.

Paté på röding & torsk – fänkål & blåmusselsallad – Sauce Gribiche med ramslök  – Tjälknöl på lamm – Rödvinssås – Gratäng med lagrad ost och sellerikål – Rostad palsternacka –  Grönsallad – mm.

 

Tisdag & Fredag från kl. 19  – 480 kr inkl. Efterrätt och kaffe/te

Råbiff på hjortinnanlår – Hackade betor, lök, kapris, äggula – Panzanella – Örtbakad Kummelrygg –  Vitvinssås – Grön sparris med hackat ägg – Potatis – Gratinerad blomkål – mm.

 

Lördag från kl. 19 – 500 kr inkl. Efterrättsbord och kaffe/te

Smör – ost – sill – rökt fisk – ägghalvor – Paj på lagrad ost – Dovhjort Bourgignone – Stomp –  Ugnsbakad jordärtskocka – Rårörda lingon – Marinerad Sellerikål Rödbetor med blåmögelost – mm.

Package Image