Måndag & Torsdag  från kl. 19 – 430 kr inkl. Efterrätt och kaffe/te.

Paté på röding & torsk – fänkål & blåmusselsallad – Sauce Gribiche med ramslök  – Rådjursjärpar – Gräddsås på hjortfond – Stomp – Rårörda lingon –Rostad palsternacka – Gratinerad blomkål – Grönsallad mm.

 

Tisdag & Fredag från kl. 19  – 460 kr inkl. Efterrätt och kaffe/te

Råbiff på hjortinnanlår – Hackade betor, lök, kapris, äggula – Torkat viltkött – Panzanella – Örtbakad Kummelrygg –  Vitvinssås – Marinerad Sellerikål – Grön sparris med hackat ägg – Potatis – Inlagda grönsaker  – mm.

 

Onsdag & Lördag från kl. 19 – 490 kr inkl. Efterrätt och kaffe/te

Smör – ost – sill – rökt fisk – ägghalvor – Paj på lagrad ost – Tjälknöl på lamm – Rödvinssås – Gratäng med lagrad ost och sellerikål – Ugnsbakad jordärtskocka – Rödbetor med blåmögelost – mm.

Justeringar i delar av menyn sker veckovis. Söndag sker uppdatering.

Package Image