Måndag & Torsdag från kl. 19 – 430 kr inkl. Efterrätt och kaffe/te.
Paté på röding & torsk – fänkål & blåmusselsallad – Sauce Gribiche med ramslök – Rådjursjärpar – Gräddsås på hjortfond – Stomp – Rårörda lingon –Rostad palsternacka – Gratinerad blomkål – Grönsallad mm.
Tisdag & Fredag från kl. 19 – 460 kr inkl. Efterrätt och kaffe/te
Råbiff på hjortinnanlår – Hackade betor, lök, kapris, äggula – Torkat viltkött – Panzanella – Örtbakad Kummelrygg – Vitvinssås – Marinerad Sellerikål – Grön sparris med hackat ägg – Potatis – Inlagda grönsaker – mm.
Onsdag & Lördag från kl. 19 – 490 kr inkl. Efterrätt och kaffe/te
Smör – ost – sill – rökt fisk – ägghalvor – Paj på lagrad ost – Tjälknöl på lamm – Rödvinssås – Gratäng med lagrad ost och sellerikål – Ugnsbakad jordärtskocka – Rödbetor med blåmögelost – mm.
Justeringar i delar av menyn sker veckovis. Söndag sker uppdatering.